![]() |
||||
| ||||
![]() |
||||
|
|
|||
|
|||
|
.. fluctuatii foarte mari.. posibilitati de pierdere foarte mari si de castig asemenea...
... stie cineva cum se executa pe life ordinele ??? ... (manuale sau in asteptare)... Si evident pareri... |
|
|
|||
|
|||
|
... nu'mi vine sa cred, de doua zile este acest post si nimeni nu raspunde.. sau nimeni nu a fost "VREODATA" interesat de Hang Seng...????.. Desigur nu cred acest lucru si mi'ar fi de folos sugestiile dumneavoastra in legatura cu HS...
Totusi, mie me Demo, mi'a adus castiguri foarte mari, pana acum, ori am nimerit ori am fost norocos ori, am gasit o "strategie" ... nu stiu ce sa cred... nu ramane decat sa dezvolt(am) subiectul, desigur daca se gaseste cineva interesat... |
|
|
|||
|
|||
|
Quote:
salutare...mi-am readus aminte de forum :P ... in cazul in care stai si citesti putin vezi ca ordinul ti se executa cand ai ce cumpara....respectiv ce vinde...deci depinde de lichiditate....la randul ei lichiditatea depinde ca cate persoane tranzactioneaza in momentul respectiv.... cand o sa intri pe live "o sa fii ridicat in slavi" si "o sa primesti pumni la ficat" pe baza asta .... nimic pe lumea asta nu se compara cu forexul... ... superb .... pur si simplu superb
|
|||
|
|||
|
Quote:
... desigur, gandindu-ma la ce miscare uriasa zilnica are HS, nu pot sa ma gandesc decat la faptul ca lichiditatea este mare, nu pot fi schimbari de cotatie asa mari undeva unde lichiditatea este mica... asa-i ??? DAR... ... am intrebat daca totusi cineva stie despre asta si daca cineva dintre voi stie cum se executa pe life sau a jucat pe HS pe life... (cum de exemplu am aflat ca SILVER-ul se executa foarte, foarte greu)... raspunsul ... nu ma multumeste... dar va multumesc... |
|
|
|||
|
|||
|
Quote:
pai am jucat si joc live... si ce ai zis tu mai sus de lichiditat la HS ...hmmmm nu stiu ce sa zic... puneti mintea umpic la contributie si o sa vezi ca ajungi sa t contrazici singur....in cazul in care ai urmarit HS(sin cate am vazut mai sus) o sa vezi ca pe 1 min ii asa _-_-_____-__--_____ si dupaia sar cu cate 400-500 chiar si 1000 (sus/jos) ... ia gandestete cata lichiditate ii atuncea cand trec minute intregi si nu cumpara/vinde nimeni si dintrodata pac up 2 the sky ) mai gandestete inainte sa postezi have fun with forex ![]() PS:life=viata fata de live care inseamna(aici) a tranzactiona cu bani reali ![]()
Last edited by NeverSayNever : 02-12-2008 at 10:18 AM. |
|
|
|||
|
|||
|
pt.NeverSayNever: 100% de acord cu tine. Esti printre putinii de pe aici care chiar inteleg "cu ce se mananca" forexul. Iar in plus te pricepi sa le si explici.Bun profesor. Eu i-am explicat unuia aici pe forum odata ceva, si a inceput sa ma injure
Sa Fim Sortiti Castigului!!! pt.enervantul: cand esti la inceput nu este bine sa te arunci in ape adanci, adica la produse exotice sau cu lichiditate mica. Ele pot fi atractive doar atunci cand dispui de foarte multi bani sau ai o experienta mare in spate. Miscarile mari ale cotatiei sunt generate de lipsa cererii sau a ofertei, deci de o lichiditate mica. Cand cererea este egala cu oferta cotatia sta pe loc. De aceea nu gasesti prea multi care sa-ti raspunda despre HS. Pe live lumea e mai cuminte si joaca in general pe valutele majore (mai putin milionarii ). Si inca ceva - evita-i pe asiatici (piata asiatica). Sunt multi ,au vagoane de bani, si oricand iti pot produce surprize.GL/GT |
![]() |
| Thread Tools | Search this Thread |
| Display Modes | |
|
|